Bilder från Frankrike. Del 1

Nu är jag hemma från Frankrike. Vilken resa, vilket ställe, vilken miljö, vilken mat,vilken dryck, vilket folk. Awe! Allting har varit superbra och jag mår bra till tusen. Här kommer "ett gäng" bilder ialallfall. Enoy!
.
.

Chilläss i Frankrike


Första dagen i Frankrike!

Godnatt medborgare. Just nu är jag i fina Frankrike med Nicke och chillar lös. Det är andra natten här och medan jag är här kommer jag inte spendera s¨mycket tid vid datorn, så det kommer inte bli så mycket bilder och text. Lite då och då endast. Här tillexempel är ganska precis när jag kom ner måndags. Vi var i Paris och vi satt på en krog. Satt och pimplade öl med Nicke och några av hans vänner. Dötrevligt var det och det har bara blivit bättre..
.
Nu ska vi lägga oss i sängen och glo Scrubs.
Au revoir
.

Mot Frankrike!

Tänkte lägga in bilderna från festen i lördags, Dock har jag inte tid just nu. För er som inte vet det sticker jag till frankrike idag. Tåget går mot arlanda vid 10 tiden. Så ska packa och göra lite diverse saker. kanske lägger upp dem där.! Skriver nog senare inatt!
Kram på er medborgare!

Vann tävling!

Idag är jag superglad! Inte bara för att jag nu är 20 år. Nej jag har även fått min jacka nu! Den hade jag vunnit för några dagar sedan från en asfin killes blogg. nämnligen http://detvarmindag.devote.se/ .  Han är en awesome kille som hade en tävling och som jag hade turen att vinna då. Vilket gav mig en jacka till värde 1299:-
Så jag är superglad.!
Nu håller jag på att äta chips och dipp och är allmänt tjock. Ha en fin dag idag, medborgare!
.
PS: ursäkta de fula bilderna men brorsan var i vardagsrummet och orkade inte kliva upp. men men.
.

Idag fyller jag 20 år!

Woho, idag hände det, mot alla odds. Jag blev 20 år. Det känns bra. Idag vart det även en skön dag och jag hade tänkt att med hjälp av några få ord och några bilder, berätta vad jag sysslade med denna 20 års dag.
.
Det började med att jag och Anna stack ner på stan. Förutom några ärenden så köpte vi Kinamat och satt på torget och solade.
.
Några duvor hälsade på brevid oss och kalasade på en Choklad kaka.
.
Anna tog över kameran när jag satt och väntade på ett intyg.
.
.
Sedan vart det den klassiska 20 års sysslan. Gå till alkohol affären och köpa flytande gift.
1 Bells Whisky
1 Captain Morgan Rom
4 Red Stripe öl
12 Elk Brew
Tror det gick på ca 700kr.
.
Sedan efter stan stack vi till Birsta. Jag har fasen inte den klassiska Cheap Monday T-shirten, så när jag såg den på "Palt" var jag bara tvungen att köpa en present till mig själv. Looove it.
.
.
Sedan vart jag sjukt sugen på tacos så det gjorde vi. Efter det vart det till att sitta ute på Verandan med en 6a whisky samt en fin cigarr. Perfekt avslut på en härlig dag.

Ny hatt! SkeppOhoy


Quickie!

Är så sjukt trött. Går och lägger mig nu. uppdaterar inatt/imorgon.
Sov gott medborgare!

Fullsmäckad dag

Mycket på gång nu. Imorgon (eller idag rättaresagt) Ska jag först till Morsans jobb och hämta ut mitt CV, (eftersom vi har brist på skrivare).. Sedan till Stan och ha möte med min Jobbcoach för att gå igenom CVt. Sedan ska jag sola för att få lite färg till Frankrike.. Sedan till Skämtaffären och eventuellt inhandla en mask som jag ska använda till ett foto (om jag hinner panikfotografera det). Måste skicka ansökan till Fotoskolan Senaste den 15 och jag har så mycket efter idag så jag måste skicka in den idag.
Sedan vid 17 tiden sticker jag med jocke samt mormor till min stuga för att fixa, trixa och packa upp till min 20 års fest som ska vara där, Den 15onde.
.
Har även en glad nyhet, men det tar jag en annan dag, eventuellt imorgon när jag nu får tid.
.
Så ser morgondagens/dagens schema ut.
.
Nedan är 2 (troligen) av mina 10 ansöknigsprover jag ska använda när jag ansöker till Skolan.
Vad tycker ni?
.

Här är jag.

Och vilken tur vi har haft med vädret idag i Sundsvall. SMHI hade sagt att det skulle bli 16 grader idag.  Vi var inte långt ifrån. 14 grader varmt. Det är det varmaste vi varit med om här i Sundsvall detta år. Galet najs. Det dumma var att jag vaknade vid 15 tiden så jag han inte sola. Men jag har iallafall gått till Gross och njutit av värmen och den smälta snön. Snart är allt borta! I övriga Sverige försvann säkert all snö för längesedan och ni steker säkert i 20 graders värme. haha men inte här. Men snart kommer vi.!
.
Somsagt så har jag varit på Gross. Köpte det gamla vanliga kan man säga, men mest gick jag dit för att få vara ute. Jag har fortfarande inte blivit riktigt frisk så jag vågar inte ta någon större promenad. Måste se till att vara felfri innan jag fyller år samt Frankrike resan. "längtaaaar"
.
Idag måste jag skriva ett CV.... igen... Ska till min gulliga Jobbcoach imorgon och hon ville att jag ska ha gjort det.. Så jag får kämpa ihop något. CVn är jag väldigt usel på. Att prata gott om sig själv har många välidgt svårt för, jag är en av dem.

Manlig fika!


Passade på att få 2 bilder medan vi endå var i studion!

Fläskfilén håller på att marineras. Snart ligger den på grillen och gratängen i ugnen. Underbart. Sedan kanske det blir krogen.. Får se om jag är sugen då. Nåväl, ni andra få ha en riktigt bra lördag.!
Farväl medborgare!

Fotostudio Med mina favoritgrabbar

Jocke
.

Ozzy
.
.
Detta var då såklart inte alla utan bara ett få antal. 260 rättare sagt. En del vart jag nöjd med....
Tack för hjälpen mina stiliga modeller.

Vårkänslor och ny tröja

God dag medborgare. Idag har det varit en väldigt fin dag. Jag har varit på stan och haft möte med min jobbcoach. Hon var väldigt trevlig och snäll.
Var tvungen att svänga in på "Affären" och köpa mig en Cheap Monday tröja (Just Cheap) lite sisådär lagom till våren samt sommaren.
Sedan har jag suttit på torget med Anna, Jacob och Kim och solat. Dödligt skönt var det. Man fick riktiga vårvibbar, äntligen kommer våren till Sundsvall. En glad labrador-valp kom fram till mig också och ville bli klappad, mysigt.
Vi valde att gå hem sedan, och Anna klagade på fotvärk, så vi fick svänga in i hennes hydda så hon fick pyssla om sigsjälv med skavsårsplåster.
Såg också årets (för mig) första tussilagor
¨

Idag är det fint, igår var det grått!

Hej medborgare! Vilken härlig dag det är idag. Jag vet inte riktigt hur det är i resten av Sverige men här är det 10 plus grader vilket är ganska rejält mycket för oss.! Har precis kommit hem från morfar. Har varit och ätit äppelkaka, druckit öl samt gått på en promenad. Alltid lika roligt att vara med honom.
Dock är jag lite sliten (vilket syns på bilden) för min Vårsjuka vägrar lämna mig, men jag är på bättringsvägen!
.

Bilder från gårdagens gråa dag, från min altans synvinkel
.
s

Jahapp

God kväll medborgare. Plåtade lite idag och tänkte lägga upp, men jag är inte alls sugen.. Känner mig lite halvdeprimerad av någon anledning och energin är helt borta. Men bilderna var ingen höjdare endå. Tänkte bara visa hur skitit det ser ut från min veranda. Mörk snö, slask och cigarettfimpar. Men ni slipper det idag.!
.
Så vad ska jag göra nuda? Förutom att jag håller på att bli galen på min mobil vars batteri laddas ut på 15 timmar så.. inget. Har nyss sett på den relativt nya Serien Stockholm - båstad. Jag tror man kan kalla det en serie. En serie i 3 delar. Bra skit men många bra svenska skådespelare. Bl.a min stora förebild; Per Morberg. Skulle kunna skriva en galet stor lista över saker som jag beundrar hos han. Men det skiter jag i. Inte alls pigg.
.
Jag lär väl ligga och ruttna framför någon film, eftersom det knappt visas något bra på TVn idag. Det är lite synd eftersom jag vaknade så pass sent idag att jag nog kommer bli vaken ett tag.
.
Sedan imorgon ska jag till Morfar och vara lite sällskap åt honom.
Måste också passa på nu att jag ska påminna mig själv, att jag ska påminna Linnea om att hon ska boka fotostudion åt mig.

Vårmässan...

Var på vårmässan idag i min ensamhet i hopp om att hitta snygga och coola saker. Enormt besviken vart jag. Det var inte alls lika underhållande som det brukar vara. Dock till min räddning så såg jag Dario som stod i ståndet för "Affären" där han stod, snygg som vanligt, med sitt glada leende där han sålde Cheapmonday kläder. En riktigt fin människa dendär Dario. Vi lär ju gifta oss, om inte annat! haha.
.
När jag var påväg hem och gick längst min gata såg jag ett ansikte jag inte sett på länge i verkligheten utan mer i tidningarna. Min vän Pontus Engblom. Fotbolls killen. Det var galet längesedan jag såg han och det var superroligt att pratas vid lite. Har var dock lite stressad för han skulle till Finland och lira boll. Kul att det går bra för en del folk.! Vi är stolta över dig min vän.
.
Jaa, det var väl det mest intressanta jag har att komma med för stunden. Nu ska jag skriva ett nytt CV för några utvalda affär jag är intresserad av. Ska även kolla runt lite angående personlig assistent och ec lite volontärarbete.
Tjao så länge!
.
Bild från google

RSS 2.0