Ett av mina bättre köp

Skjorta -  Blueprint.
Fluga - DrDenim.
Det är galet snyggt när olika mönster bryter av varandra. Älskar att bära min prickiga fluga till min rutiga skjorta. Suveränt. Gäller att våga.

Morgonstund har guld i mun

Goddag och Godmorgon Medborgare! Jag skulle somsagt se på Oscars galan igår natt..... Det gick inte så bra. Sändningen började klockan 11 men själva galan började 2 om jag inte misstar mig. jag höll på att bli galen eftersom det vart Paus hela tiden och pga det så somnade jag också. Tänkte att jag bara ska blunda i pausen en liten stund. Yeah right.. Slockade som en sten innan röda mattan var klar.
Det som jag såg dock var intressant och spännande. Jag måste bara säga att jag älskar Tim Gunn. Ni som inte vet vem det är så är det den sköna mannen i project Runaway.
.
Nu ska jag inte babbla så mycket mer, utan jag ska ut och ta min morgonluft och kaffe. Solen skiner idag. Det glädjer mig. Vad ska man göra som en dag som denna?

Bloggen, återuppståndelsen

Hej och återigen välkomna medresenärer, och låt mig presentera att bloggen har återuppstått. Nu har suget efter att blogga varit så högt att nu jäklar. Nu kör vi på allvar. Själv tycker jag att det kommer bli skoj att få börja igen och få lite av någon rutin eller vad man ska kalla det. Jag kommer försöka blogga minst 2 gånger om dagen, med så mycket bilder som jag bara orkar.
.
Som ni nog har förstått genom att läsa Headern så kommer jag skriva mycket om mode, egna åsikter, lite outfits och lite tips om jag har tur. Sedan en massa bilder som jag då har plåtat på diverse materiella ting.
.
Jag hoppas att du tycker om min blogg och att du fortsätter läsa den, samt skriver kommentarer om du har några synpunkter. Tack på förhand.!
.
Slänger upp Outfiten jag hade idag då jag gick lite emot army modet. Kanske inte på designen utan mer färgvis. Army modet kommer ju somsagt bli ett av vårens hetaste, Awesome!
.
Inatt ska jag se Oscarsgalan som börjar vid 11 och slutar vid 6 på morgonen om jag inte minns helt fel. Men jag och Anna har bunkrat upp oss med chips och läsk. Gonna be legend.......
.
Stickad tröja - Cheap Monday
Chinos - Blueprint
Mössa - H&M
Skärp - Bläck
skor - Vagabond

RSS 2.0