Feast II

Har blivit sämre i min sjuka. jag vet inte vad jag har riktigt så jag säger bara sjuka. Det kan nog vara förkylning, halsfluss samt lite pollen. Vem vet.
Såg i Tv tablån att Feast II ska visas inatt vid  midnatt. Vad skojj. Det var längesedan jag såg de filmerna och jag förösker komma på ett ord som passar in på dem..... Roande.
Eftersom jag sak se 2an inatt så håller jag på att fixa 1an nu eftersom det var längesedan jag såg den. 2005 om jag inte minns helt fel, då den kom ut.
.
Så om ni inte har något annat för er Se den! Canal + first.

Alldeles lagom

Har varit på någon mässa i tonhallen via arbetsförmedlingen då vi var på jakt efter en jobbcoach. Det fanns många olika stånd med folk som drog in en och preppade en varför man skulle välja dem. Efter mycket om och men samt många skägggnuggningar kom jag fram till ett bra val. Blir kanon det!
Sedan har jag och Anna varit och fikat lite på Barista. Mysigt pysigt.
Sen har jag varit runt lite på stan i jakt efter en snygg kostym eller kavaj endast pga min kära kusin Daniel ska gifta sig.Hurra hurra. Så jag har jämfört lite material samt olika prisklasser. Vi får se vad det blir. Det kommer nog bli hur snyggt som helst.
Har för övrigt stått ute vid den gamle grillen och fräst lite Karré. Hur gott somhelst.!
.
Jag mår ganska bra förövrigt, det har varit en lagom dag. Dessvärre är jag sämre i halsen + att pollen börja dra över mig vilket inte gör det bättre. Så ingen löpträning idag tyvär. Så istället ska jag kompensera upp det genom att ligga i sängen och se på lustiga serier.
.
Jag hoppas ni har en lika lagom dag som jag, om inte bättre!
Farväl medborgare.. för stunden!
.

Goa cambilder

Ännu en dag med motion. Känns bra, dock är jag helt död i bena. Fortfarande träningsverk och jag kan knappt gå.
Jag har pimplat en jäkla massa vatten på sistonde och knarkat frukt. Tummen upp för mig! (Y)
Klockan är just nu dryga 16:30 och jag vet inte vad jag ska syssla med. Har varit lite duktig genom att städa mitt rum vilket tar kål på min rygg. Jag känner mig handikappad och jag skyller på min gropp och unnar mig pauser var tionde minut. haha.
Sitter och kollar på runt i min webcam mapp på lite olika bilder. haha. Njut. eller nått
.
.
Tråkigt med andras löshår?
Denna tog så sent som idag. woho

Börja jogga

Herregud vilken trött och sliten man jag är idag.
Vaknade vid 9 tiden. Gjorde frukost. Var ute och motionerade i 1,2 timmar. Stod och lagade mat och har städat mitt rum. Jag förtjänar en medalj. Egentligen är det ingen big deal för er dödliga, men för mig är det en triumph. Har börjat gått/joggat i minst en timme varje dag. Det känns bra redan nu. Dock har jag träningsverk i benen som har suttit i sig i ett ex antal dagar. Men det är ett bra tecken.
.
Dagen efter jag hade bestämt mig att börja motionera så kom tidiningen KING i brevlådan. I den så var det såklart ett stort repotage om jogging med "20 anledningar att börja jogga"
Jag tänkte skriva dessa punkterna lite snabbt:
.
1. Tränar allt.
Bränner mycket kalorier och man skaffar sig en tajtare siluett
.
2. Maxar musklerna.
Löpning aktiverar alla stora muskelgrupper.
.
3. Tydliga hälsoeffekter.
Bättre ork i vardagen och avsevärt minskad risk för hjärt-kärlsjukdomar.
.
4. En ursäkt att låta kulorna rulla.
Är du seriös i din träning bör du köpa nya plagg i funktions-material.
.
5. Ekonomiskt försvarbart.
Löpträning  kräver inga dyra gymkort eller trötta lagkamrater, du springer själv var du vill och när du vill
.
6. Minskar midjemått.
Löpning höjer ämnesomsättningen och ger dig ökad viktminskning.
.
7.Målen motiverar
För att inte tappa motivationen är det bra att sätta realistiska mål redan från början.
.
8. Snygga till dig
Löpning är en materialsport. Se till att du skaffar dig ett par löparskor som är anpassade efter ditt sätt att springa med bra dämpning. Dagens träningskläder är dessutom så snygg att du även utan att skämmas skulle kunna bära dem till vardags. (var förskitig med tightsen)
.
9. Lättmätta resultat
Resultaten är lätta att mäta, antingen på vågen, din pulsfrekvens, i tidtagaruret eller i antalet sprugna kilometer.
.
10.Du behöver inte springa fort.
Vill du maxa din förbränning ska du helst springa förhållandevis långsamt. Bäst fettförbränning får du vid 60-70procent
.
11. Ingen tidsbegränsning.
Du kan springa en timme före jobbet, en halvtimme på lunchen eller två timmar på kvällen. Det är bättre att du tar en 30 minuters löprunda två gånger i veckan, än en 60 minuters en gång.
.
12. Kort startsträcka.
Det är lätta att komma i gång med, Du behöver inga personliga tränare eller skrymmande apparater. Tänk bara på att du är lugn och metodisk om du är total nybörjare, så att du inte drar på dig onödiga skador.
.
13. Musicera mera.
All form av träning blir roligare med musik. Det gäller såklart även löpträning.
.
14. Se dig om i världen.
Ett bra sätt att motivera dig är att anmäla dig till diverse lopp och belöna dig några extra dagar i Europas eller världens maraton-städer.
.
15. Unna dig mer.
Löpträning, precis som all annan träning, bör utföras med sunt förnuft. Håller du det på en rimlig nivå spelar inte dendär extra ölen eller dendär söndagspizzan jättestor roll. Träningsnarkomi är inte ett sundhetstecken.!
.
16.Bra stresslösare.
Löpning är ett bra sätt att frigöra endorfiner och fungerar utmärkt som stressventil. Tänk på att varva ner efter dina löprundor så kommer du somna som en stock på natten.
.
17. Sköna naturupplevelser.
Är du ovan vid naturen är löpning en utmärkt ursäkt för att få lite närkontakt med växter och djur.
.
18. Var som helst funkar.
Gymmet finns precis utanför dörren. Gator,vägar och trottoarer är det absolut lättaste alternativiet; bara att sätta på sig skorna och ge sig ut.
.
19. Vinterträna hemma.
Räds du snö och kyla går det utmärkt springa på löpbandet. Här kan du dessutom lätt hålla koll hur många kalorier du bränner. Men ärligt talat; är det inte förbannat tråkigt att glo på Tv under tiden du springer?
.
20. Spöa polarna.
Genom att skaffa dig diverse olika prylar som hjälper dig att mäta dina framsteg kan du också lätt mata dig med andra, De flesta stora sportskotillverkare har till exempel egna appar som du lätt kan bokföra din statistik på.


.
Awesome tips tycker jag iallafall. Jag hoppas att några av er kanske finner det intressant och kan borsta bort dammet från era löpar dojjor och hoppar ut på gatorna och visar vad ni går för. Inget att förlora.
Snygghet åt människan!

Linnea 19 år. Maskeradfest!


Intimfest at Bosses


Trevlig helg!

Sticker ganska snart till morfar och håller honom sällskap. Sedan ikväll ska jag till Danne och ha lite partey parteeey. Bilder kommer ev imorgon. Ha en trevlig helg alla!

Bekantar mig med våren


Dygning på G.


Somewhere over the rainbow


Spelar gitar

Sitter uppe denna natt och försöker lära mig Grenade med Bruno mars. Om man gör en aukustisk cover kan det låta jävligt bra. Inte för mig eftersom det låter skit när jag ska sjunga den. speciellt i refrängen Men jag kämpar
Här är en cover med Edei. Galet fin tjej, snygg stil och sjunger gudomligt. Älskar denna cover. Man kan inte lyssna på refrängen utan att gunga med huvudet! Tror jag har lyssnat på denna cover i snart 5 timmar
.


SNEAAAAAAAAAAAAAKERS

I protest mot att vintern ska fortsätta har jag dragit fram mina sneakers som jag tänkte visa för er som finner det intressant. Vad tycker ni? Har ni någon favorit?
.
[Varning för håriga ben]
.
.
Ska dygna inatt så är på lite flipp-flopp humör. TRÅKIGT!

Ny skjorta


Blått, denim och hat för Foppatofflan

Igår var jag på stan med Jocke och fikade med han, alltid lika trevligt att vara med Joachim. Fin kille! Hans katt var förövrigt kär i mina skosnören...
Kände för att vara blå idag så drog på mig blåa Cheapmonday Jeans och en blå Denim skjorta av Cheapmonday också. Av en ren slump fick jag på mig blåa strumpor i olika blåskalor.
.
Juste, glömde att nämna att när jag satt på morgonen som jag brukar göra och ta min morgon cigg, så tog jag på mig ett par tofflor. Men inte bara vilka tofflor somhelst. Nej utan en toffla som jag alltid har avskytt. Foppa tofflan. De måste nog vara en toffla av fulaste slag. Min avsky för dem har alltid funnits och såklart så har vi ett par. Inte bara ett bara vanliga fula i en färg, nej vi har ett par som är vita med rosa blommor på......
När jag skulle ut och ta min morgon luft så drog jag mot min vilja på mig dom och jag upptäckte att de är de skönaste tofflorna jag har provat på..... Min avsky har växt..
.
Jag ser allmänt orkadad ut vilket stämmer. Men inte för att jag inte orkar raka mig utan för att jag ska spara ut lite och se vad som händer

Saturday victim

Igår skulle jag först gå ut, men som blev till att se på south park och ta egobilder. Så det kan gå. Idag vet jag inte heller vad jag ska göra, skulle vara med Jocke men han fick förhinder. Blööö.
.
.

Markos Polo!

För inte jättelängesedan skaffade jag mig en tunn polotröja. Det är någonting man inte ser så mycket nu förtiden. Jag gillar den! Nu är det bara att fylla cognacs glaset, dra över en brun kavaj och se smart ut. haha.
.
Ikväll ska jag nog ut, det skulle jag behöva. Vi hörs!
.

Grillat kött, cigarr & skotsk whisky = Macho varning

Vart så sugen på att grilla så jag ställde mig bakom grillen i de få minusgraderna det var och slängde på en fin fläskfilé samt några kotletter. Finfint var det. Har fasen inte grillat på en månad. Galet!
Köpte förövrigt nya brillor idag. 79kr. hahah Awesome!
.

Nu försvann du..

Nu när det tydligen har börjat snöa så har det fått mig att sakna sommaren allt mer, speciellt midsommar..
Bilder från förra midsommar

Hade tråkigt så såg några Zombie rullar

Film 1. Survival of the dead.
Var en lite speciell zombie film enligt mig och var ganska tråkigt. Inte speciellt mycket gore och fight som man vill se.. För att vara från 2010 så såg den väldigt B ut också.. Inte precis en film man missar om man säger så.
.

Film 2: Doghouse.
Var inte heller någon höjdare. Lite kul var det med en lite annorlundare vinkling i det hela eftersom alla zombiefilmer ofta blir likadan. Denna film var lite komisk också då ett gäng killar sticker till en obebodd by där det tydligen kryllar av zombies. Dock bara kvinnliga eftersom de är de enda som kan bli smittade...?
Dålig film, lite humor dock.
.

Film 3: Devil's Playground
Ganska typisk zombiefilm men var den bästa av dessa 3 som jag såg. Bra skådespel och effekter. Sminkningen var supersnygg fast det kunde ha varit mer blod, som vanligt. Parkour zombies attack!
.

Vårinsperation från Jak&Jill


Bättre!

Fortfarande magsjuk men har blivit betydligt bättre. Dock har jag inte ätit på 2 dygn tror jag och jag planerar att inte äta på ett tag heller. Kommer nog ta lång tid innan jag kan äta kyckling igen. haha.
Klockan är snart 21:30 och jag vaknade för 30 minuter sedan. Lär bli vaken hela natten om inte annat. Det gör mig ingenting så länge det finns någonting bra på TV. Håller just nu att se på Joey säsong 1. Hoho.
.
Vet inte vad jag ska skriva just nu, har varken insperation eller ork till någonting nu. Jag tror att jag kommer att må betydligt bättre imorgon. Kanske man till och med vågar säga att jag blir frisk?. Skulle vara awesome.
Nu ska sätta mig ute och ta mig lite frisk luft.
Tjao!

Magsjukan tar över. Livet är slut

Nä jag vet inte, kan knappt skriva. Mår så sjukt jäkla dåligt. Jag tror aldrig jag har mått så dåligt som jag mådde igår. Hu geda mig. Jag skulle dygna och allt var som det brukade vara tills klockan slog 03-04 något. Som om någon lagt en förbanelse över mig. Magsjukan slog till direkt. Jág sa att man borde döda mig.
"btw känsliga läsare varnas"
Om man tänkter att man slår på en kran med vatten, ungefär så funkade min hals. Fast med En kyckling gryta istället för vatten som kom ut. Och det var inte bara den öppningen som det forsade elakheter ifrån...
.
En gång under natten sprang jag in på toa och ja, gjorde min grej. Dock det jobbiga va att jag inte kunde hålla imop det som skulle komma upp genom halsen heller. Så jag spydde ner hela badrummet. Sedan när man tänkte att det inte kan bli så mycket värre än så så insåg jag att jag knappt kunde stgäda efter mig. Var i en helt annan värld. Ondskans värld. Det gjorde det inte heller att det var pasta som kom ut, som såg ut som fina likmaskar krypandes på kakelgolvet. YUM
.
Jag la mig i soffan, Anna sov i mitt rum men vaknade när jag låg och gnydde, tårar rann. Hon tröstade mig. Det var fint. somnade in förns 8 den dagen.
Nu har jag dock vaknat, halv 11 och jag mår fortfarande piss och elände, Jag finner dock livslust men det är inte långt ifrån slutet. Känns som världens värsta bakfylla. Ååh vad det är synd om mig.. Nej egentligen inte eftersom det är många som har magsjuka nu. Men det är ett helvete och jag tycker synd om alla som har det..
.
Det mest frustrerande igår var att jag inte ens kunde ta en klunk vatten, 2 minuter senare bubblade magen och vätska kom ut ur både det ena och det andra. Omg ni ska inte se min sopkorg. hahaha vad trevligt allt låter.
.
Nåväl, nu försöker jag lägga detta bakom mig och jag njuter eftersom jag kan dricka igen. Cuba cola! Så jag ska lägga mig och se på TV nu.
.
Puss och kram och ha en bättre dag än jag!

Vi hoppas på vår

Kebab Delight<3

Sängvandalism med stubbigt bröst och färgglatt ashtray


Nerda med min vän

Sitter och umgås med denna man nu, dock färgar han håret på bilden vilket han inte sysslar med för tillfället. Just nu håller vi på att försöka prata. Dock tar skratten över, vi lyckas alltid ha så roligt tillsammans. Spelar Killingfloor och Sims3 gör vi också.

Kom och köp!

God eftermiddag medborgare. Hoppas ni mår bra denna fredag kväll. Jag hoppas ni mår bra och ska utnyttja fredagen maximalt. Själv ska jag vara med min fina vän Ozzy. Några bestämda planer har vi väl inte direkt men det lär bli som det brukar bli. Zombies och dålig humor. Kommer bli Awesome.
.
Appropå ingenting. Tack för era fina komentarer då jag visade några av mina vinteroutfits, dessvärre kunde jag inte svara på alla eftersom många inte hade någon hemsida eller dyligt att svara till. Så jag tackar här. Många verkade uppskatta denna höst jacka kan man säga. Den köpte jag förra hösten på Carlings för 1200. Jag använder den knappt tyvär. Det är lite synd eftersom jag har hört att den inte görs nå mera. Så om det är någon som är sugen på den kan den gärna få köpa den utav mig för en femhundring.
Ha det bra iallafall!

Besök hos morfar


Nu till morfar

God morgon medborgare. Idag är det torsdag och jag ska sticka iväg till Morfar. Mormor ska iväg och morfar kommer att bli ensam en stund. Så jag ska sticka dit och fika med han i några timmar, som jag brukar göra. Det ska bli trevligt. Tar med mig kameran är ett måste. Han tycker om att bli plåtat.
.
Imorgon ska jag på Birsta och hjälpa min mormor att bära, hon ska köpa något skåp till badrummet. Sedan på lördag ska jag på Pensionärsbio med dem. Berättar mer om vad fasen det är för något senare .
Cha cha sålänge!

Några vinteroutfits

Här nedan visar jag några av alla de vinterkläderna jag burit under denna kalla årstid. Komentera gärna om ni tycker att något är snyggt.
.
Nu ska jag byta säng!

Vår?

God morgon medborgare! jag har försökt komma in på bloggen hela förmiddagen men har inte lyckats. Det har varit något fel med databasen på blogg.se eller dyligt. Nåväl.
Jag mår bra, förutom att jag vaknade med en Jäkla huvudvärk i morse. Det var så enormt kvavt på mitt rum. Det är solen som är boven i dramat. Så det var ju bra iallafall. Galet skönt är det ute. Så därför ska jag inte skriva så mycket mer utan jag ska ut och sätta mig och njuta av det förhoppningsvis kommande vårvädret.
Ciao!

Nya Skinnhandskar

Köpte ett par bruna skinnhandskar idag när jag och anna gick till secondhandbutiken Erikshjälpen. Kostade mig bara 47 kr så jag slog till. Jag gillar dem starkt.
Vad tycker ni?
värd 47 slantar?
Flanell!


RSS 2.0