Min top 4 av världens vackraste kvinnor

4 Megan Fox
3 Keira Knightley
2 Jennifer Connelly
1 Natalie Portman <3
.
.
.
Jag säger alltid att hårfärg inte spelar någon roll, men Annika är övertygad om att jag dras till Brunetter. Stämde in bra i denna top 4 serie ser jag. Undrar om hon har rätt....

Humörsvängningar


Snön kom passande nog på Första advent.

Så glad alla första advent, eller vad man nu ska säga. Somsagt så kom första snön idag vilket faktiskt var mysigt, även då jag i vanliga fall inte alls tycker om snön. Men just idag vart det mysigt. Firade denna dag med att först hälsa på Mormor och Morfar för en liten adventsfika. Sedan bar det av till stan för att snabb kika igenom julskyltningen med tjusiga Linda. Sedan drog vi in till Café Charm och drack kaffe och åt årets första lussebullar. Så gott det var!.. :D
.
Hoppas ni hade en lika mysig söndag som mig.
.
På återseende mina vänner!
.
(bilaga från mormor&morfars balkong)

Smoking is bad for you, mrs Robinsson


231111

 

 

 

För er som finner det intressant så är detta en bild på mitt skrivbord. Det är alltså här jag sitter hela dagarna och spottar ut mig massa intressanta grejer.

Förösker ha det ganska städat på min "arbetsplats" så det finns inte så mycket att se egentligen.

 

Dator

Mobilen konstant i laddaren

En ToDo list såklart så jag håller koll på mig själv


Framför er ser ni en sliten man


work work


Ny tröja från H&M


Med smak av metall


11.11.11


Jag ska bara testa.....

Det var min inställning när jag klev in på H&M och såg de nya vintergrejorna de fått in. Det gick inte som jag hade tänkt och det slutade med att jag vart 1500 kronor fattigare men en kavaj, 2 sweatshirts och ett par byxor rikare. Bilder kommer imorgon :)

Köpte ett par Dr Martens


VA VAKEN!

Medborgare, goddag!. Tycker att det är lite trist att jag inte har plåtat något som jag sedan delat med mig till er på bloggen. Dock så har det blivit så att min dygnsrytm är helt katastrofal. Jag somnar vid 6-8 tiden på morgnen och vaknar vid 17-18 tiden. Som idag. Och när man har en sådan dum sovvana så är det så att det alltid är mörkt ute. Och sedan när man somnar så håller solen på att gå upp. Så jag har inga roliga bilder att dela med mig av..
.
Men nu (förhoppningsvis) kommer det att bli bättre tider.
.
För inatt ska jag sitta och i princip inte göra någonting alls. Bara vara tjock framför filmer och serier för att sedan vid 10 tiden på morgonen. Gå på stan, shoppa skor och fota! Det är min plan. Nu får vi se om jag lyckas bara.. Håller tummarna på det. Vi hörs senare! (hoppas jag)

Mysig tid på Berget

Satt 4 timmar på Norra berget med marlene inatt och drack 2 termosar kaffe. Supermysigt men superkallt. Det var bara någon enstaka plusgrad. Sedan rökte vi nästan ett paket ciggaretter var. Så när jag kom  hem mådde jag riktigt illa pga all kaffe jag hinkat i mig. Kunde däremot somna trots det. Vid 6-7 tiden somnade jag och vaknade vid 13 tiden. Såhär såg jag ut när jag kom hem. Frusen och trött.
.

Skruva lutan speleman


Inga bilder!?

Egentligen så skulle det komma lite bilder från kväll nu... Dock glömde jag kameran hemma, så då blir det svårt. Iallafall så var jag hos mon morbror Janne som fyllde år idag. Godmat och tårta är aldrig fel. Supermysigt var det iallafall. Tyvär inga bilder...... Nåväl, får gottgöra det med att plåta lite imorgon då. Bara inte solen har hinner gå ner innan jag vaknar. Klockan är ju halv 4 nu så vi får se. Solen går ju ner så himla tidigt nu!.. Hmm. Kanske får sätta klockan. Äsch vi får se vad som händer.
.
Ciao Medborgare!

RSS 2.0