Snart Blir det nya kängor

Tråkigt inlägg. Har i princip inte gjort ett skit idag.. Imorgon då är det kalas då min morbror fyller år. Woho.
Avslappnad outfit idag. Nästa vecka då jag äntligen får min lön..... Då blir det till att köpa lite nya vinterkängor. De höga kängorna från H&M och klassikern Dr Martens!.

Hangover

Igår vart det Tom och Jerry med Jocke.
.
.
Idag blir det mysiga kläder och pizza..

Christian Beijer och bio

Godmorgon medmänniskor. Har egentligen ingenting intressant att visa eller säga, var ute igår och träffade fina människor. Nu är jag lite stressad för jag ska på popkonstnären Christian Beijers Vernissage nu, sedan ska jag se bio med filmklubben. Kommer nog tillbaka sen. Ciao så länge

Modekväll & krogshow med Linda Bengtzing

Medborgare, Goddag!. Idag är jag sur. Fick reda på att det har knasat sig med min lön, så jag kommer inte få den förrän om en vecka... Rolig halloween......
.
Nåväl. På impuls igår. 5 minuter innan det började köpte jag biljetter till en modekvälll, med massa tips inför vintern, sedan vart det god mat till tonerna av Linda bengtzing. Urmysig kväll måste jag säga. Modemagasinet LOOK Sundsvall kom också och plåtade mig och Anna. Jag hade såklart oturen att min hårspray tog slut samma dag så mitt hår hade massa mousse vilket inte gillades. Det så bara fett och fult ut. Men men, Awesome kväll var det!
.
Gillar att det ser ut som jag gör Tummen upp då jag håller i min kameraväska....

Morgonstund.

Medborgare. Trött man sitter här just nu. Har inte hunnit med så mycket mer än morgonkaffe,morgoncigg och morgondusch. Nu ska jag till Morfar och hålla honom sällskap i några timmaroch drickar mer kaffe !. Sedan ska jag vara lite med Joachim och hitta på djävulskaper!
.
Somsagt, trött..


Kärlek i luften. Grå dimma


Kom igen brudar!

Såhär tycker jag ni tjejer ska klä er i vinter, då smälter jag direkt!. Så snyggt!

Svart och vitt

Medborgare!.
jag är trött, jag är nyvaken, jag sitter här med min starbucks kopp och dricker svart kaffe. Härligt.
Snart sticker man till jobbet för att slita lite. Men gud, snart är det löning!... iPhone 4s kanske det blir. Eller bara en 4a. Nåväl. Nu ska jag duscha.


För ett år sedan


Testa någonting nytt!

 

Goddagens medborgare över Svea rikes land. Jag har varit superseg idag med så jag har inte orkat gjort någonting. Ingen fantasi och ambiton heller för den delen. Väldigt tråkigt. Då kom jag på en liten grej som kanske kan få min hjärna att börja snurra igen och som ni läsare också kanske finner underhållande.

.

Jag hade tänkte köra en egenkomponerad grej som jag vill kalla "utmaning" , På test. om det visar sig vara roligt så kanske det kan bli en gång i veckan.

Det går ut på att ni läsare skriver en komentar med 2 ord. det första ordet kan vara Material, färger eller känslor. Det andra ordet ska vara en karaktär, en Serie/film eller en stil.  Sedan Väljer jag ut en av komentarerna och gör min egna tolkning av det hela.. Exempel:

Gul - Johnny depp

Full - harry potter

Jeans - uppdressad

Stickad - Preppy

.

osv osv. Låt fantasin flöda och jag hoppas jag får lite respons på detta. : )


Höstsprång för Anna

Godmorgon medborgare.
Igår vart detlite party party så jag är väldigt seg idag. Så jag vet inte om jag orkar plåta idag, tiden får visa mig vägen. haha. Nu ska jag snart sticka med mormor & morfar ochs e på bio. Jag är ju med i en filmklubb med ca 200 medlemmar. Medelåldern ligger runt 60-70 år så det är ju ett riktigt pensionärsklubb. Men jag älskar film och jag vill spendera så mycket tid jag kan med mormor och morfar så jag tycker det är perfekt. Detta är mitt andra år och det är supermysigt. Så härlgit att se nya filmer men som är relativt okända, men som har så mycket djup i sig. Det gillar jag.
.
Här är lite bilder på min bästis Anna som jag plåtade för någon dag sedan. Hope you like it!
.
PS: har fixat GILLA knapp nu för varje inlägg. Så det är bara att börja gilla och Rekomendera om ni, ja helt enkelt Gillar inlägget!

Sticka med mig


Konsten att hugga ved


Stickat i skogenModelljakt

Hej Medborgare. Inga bilder i detta inlägg tyvär. Jag skulle plåta lite igår men fysatan vilket väder det var. Det regnade hela dagen, det var kallt, rått vilket gjorde att hela jag vart trött. Så jag orkade inte. Idag harjag lite mera energi så jag funderar på att sticka ut snart. Skulle vilja ta lite varma, burriga bilder med mysiga, stickade höstkläder. Dock verkar ingen vara tillgänglig att ställa upp.. Så jag vet inte vad jag ska göra. Vi får se vad som händer. Går nog ut iallafall med kameran i hand så får vi se i kväll vad det blev =)

Hero

God dag Medborgare.
Igår var jag hemma hos mormor och hjälpte henne med att koppla in ett USB minne i datorn och föra över bilder. hehe Det gick bra och vi drack kaffe samt pratade om allt mellan himmel och jord.
Sen fick jag 2 par lång fillingar med militär tryck på av mormor. Det var tänkt att det var till Morfar men tydligen så var det fel storlek på dem. Så jag fick dem. Jag vart superglad och de är hur mysiga som helst.!
.

Cambilder!


Höstdags

God dag Medborgare. Igår var det ett underbart väder med lysande sol och kvittrande fåglar. Jag tog en lite promenad i det fina vädret och jag drog med mig kameran. Dock har det inte de gröna löven övergått till de vackra burriga färgera än, så det vart knappt npgra bilder. Så jag fotade mina nya vantar istället. haha

Jag har även en ny kavaj som jag så fruktansvärt kär i. Love it!. Nu ska jag koka kaffe!

 


Denim


RSS 2.0