Dålig fiskelycka, skitiga fingrar, lugnet, regnet, livet.Lördag!

Nu är jag inskolad och klar hos en brukare som Personlig assistent. Det känns bra! Nu är jag redo att börja jobba. Men inte denna lördag. Nej idag har jag först plåtat Sannes balklänning som min bror har sytt- UURLÄCKER!, om jag hinner så lägger jag in bilderna på datorn senare. Sedan vid 16 tiden ska jag till kusinen för att plåta han samt hans balkavaljer. Sen fort hem och börja att grilla hamburgare samt fram med whiskyn&rödvinet för kvällen. Kommer bli en fin lördag detta. Synd bara att vädret inte är lika soligt som man vill ha det. men men,,
vad är väl en bal på slottet

Första dagen som personlig assistent

Konsten att träffa brukaren/kunden.
.
om 2 timmar ska jag hälsa på min ev framtida brukare.. Personlig assistent alltså.. Jag är så sjukt nervös, av någon anledning. Har suttit nu i x antal timmar och försökt komma på hur jag ska agera i början eftersom första intrycket gör mycket. Men jag har i princip skitit i det och kör allt som det kommer. Vara migsjälv alltså. Men endå. galet nervös. Men förhoppningsvis löser det sig.
.
Efter detta möte behöver jag en drink eler dyligt.

Es3 teaterföreställning
Skönare dag får man leta efter!

Hej där medborgare. Underbar dag idag måste jag säga, liksom gårdagen.
Igår fikade jag med Anna Tjernberg. Riktigt mysigt, ny vän kanske? hoho. Vi satt i gräset under solen och njöt med sallad och cider.
.
Denna dag har jag varit och fikat med Joachim, underbar man dendär jocke!. Snackade skit och la upp våra skitiga fötter på bordet på barista och bara var. Sedan har jag nu varit på Skvadern och sett 3ornas teater föreställning samt bildarnas vernissage (stavning?). Underbart måste jag säga! Agerandet, sången, bilderna, allt! Riktigt duktigt. Ni kan alla vara stolta över ersjälva och jag håller just nu på att föra över bilder till min andra dator, (där photoshop funkar). Lägger upp lite bilder från dagen samt tidigare dagar.
-
Hoppas ni har haft en lika skön och solig dag som jag. Puss på er!

CRAzy!

Gaah, jag håller på att bli tokig.. Anledningen till att jag inte uppdaterad på ett tag är för att min dator har bestämt sig att vara så jävlig mot mig som den bara kan. Inga program fungerar. Kan knappt föra över bilder, och sedan funkar inte photoshop.... och massa andra program vägrar fungera.. Ville bara säga det, ska nog byta plats till min mini laptop och börja köra där istället för tillfället.
.
Nu ska jag iallafall sticka till stan och njuta av vädret och ta en kopp med Anna =).
Pusshej!

Konsten att vara ihop i 60år

Diamantbröllop hos Mormor&morfar
.

Lika som bär?

Jag får relativt ofta höra att jag och min äldre bror är lika varandra.. Läskigt lika varandra till och med. Jag själv tycker absolut inte det och det gör inte han heller. Så vad tycker ni? är vi så lika som folk säger? Nu har jag inte världens bästa bilder utan några som togs på dagen då Ålsta hade Kollektionsvisning. Jag ska lägga ut dem bilderna ganska snart men Gustav ska ge mig Designernas namn först.
.


Himlen är oskyldigt blå.

Jag är lite efter men i går såg jag faktiskt "Himlen är oskyldigt blå" och "I rymden finns inga stjärnor". Jag gillade inte Bill och jag ville ge han en ny chans.. Efter jag har sett filmerna har jag faktiskt börjat acceptera honom. Han är faktiskt en  ganska duktig skådespelare. I filmvis tyckte jag att "Himlen är oskyldigt blå" var mycket bättre"
.


Joachim fyller system


Misslyckade bilder från Lyckad Modevisning

Stack ner till Stadshuset där jag fick se en Modevisning av andra års eleverna. Väääääldigt duktiga var dem. Jag vart enormt Chockad. Catwalk skillsen var inte att leka med heller. haha. Good Job girls. Synd att man aldrig få se manliga kläder på liknande visningar! Mer sånt!
.
Jag skyller på den enormt dåliga belysningen som saknade spotlights vilket gjorde att bilderna vart KATASTROF, den enda ljuskällan de hade var några dämpade ljuskronor som dinglade i taket. Men men..
.
Lite extra Creds till Kinna som ägde scenen med hennes vackra hår!
.
.
PS: Niklas, kan inte svara till dig eftersom du inte har en webbadress man kan gå till, så jag svarar här på din fråga angående att söka till fler skolor. Jo absolut, det ska jag göra. Ska även söka skola till Personlig assistent. Har nu ev fått jobb som personlig assistent/ledsagare.

Modevisning

Ska på en skola nu vars mode/design har sammarbetat med secondhand affärer vilket har resulterat till en modevisning. Så ska sticka nu. !
,

Konsten att göra saker

Godkväll medborgare.
Vaknade ganska sent idag och har inte riktigt återhämtat mif ifrån sjukan. Men det blir bättre.
Ikväll ska jag äta kycklingspett och vårrullar vilket jag ser fram emot. Något som jag inte ser fram emot lika mycket är att jag måste städa mitt rum samt skriva nytt CV/Personligt brev. Det är väl så min kväll/natt kommer att se ut.
.
Imorgon Fredag ska jag på Coachmöte vilket är anledningen till varför jag ska skriva ett CV/PB. Sedan blir det systemet och inhandla lite godsaker till på lördag (Jockes födelsedagsfest). Sedan ska jag träffa en gammal klasskompis som ska få låna min förra kamera och ha den över helgen. Är hon nöjd och gillar den kommer hon att köpa den. Vi håller tummarna båda två. Behöver pengar.
.
Det finns så mycket jag behöver köpa (tycker jag). Bland annat en ny telefon. Iphone är väldigt tilltalande. Sedan behöver jag en ny dator. Det har jag behövt väldigt länge men nu när inte Sims funkar så måste jag göra någonting åt det. hahaha. Massa andra grejer står på min lista över "saker som behöver införskaffas" också..
.
Sedan behöver jag ju såklart ett jobb.... Det är väl det viktigaste nu. Annars blir det svårt att köpa det ovanstående.
Jag kom inte in på fotoskolan i kalmar, vilket jag var ganska säker på att jag inte skulle göra för jag verkligen hatade bilderna jag använde som ansökningsbilder... Men men, what to do. Kanske för extra knäck som Personlig assistent nu, sedan ska jag söka en skola som lär en att bli färdig utbildad Personlig assistent. Den är på 35 veckor och verkar Suuuuper bra. Det enda negativa är att den är i Skellefte.. Jag vill neråt i Sverige. Men 35 veckor kan jag offra för att bli färdigutbildad Personlig Assistent..
.
Nu måste jag fortsätta Städa... Ciao!

3 favoritfoton

Fotograf: Annie Leibovitz.

.
Fotograf: Jessica Silversaga

.
Fotograf: inte den blekaste. (sparad för några år sedan)

Konsten att bestiga berg

1ik

Bilder från Frankrike. Del 2


RSS 2.0